Vår barnvagn

Vi var ute i god tid när vi köpte vår barnvagn. Vi visste hur lång leveranstid det kunde vara på dem. Vi åkte till olika butiker för att titta och provköra olika märken och modeller. 

Hemma funderade vi och det enda vi googlade på var barnvagnar där ett tag. Vi var även överens om att köpa barnvagn va nästan värre än att köpa ny bil med alla funktioner och finesser dessa vagnar har. 

Åkte ännu en tur till en butik i Halmstad och målet var att inte åka därifrån utan att ha beställt en barnvagn. Vi tittade, klämde, kände och provkörde några modeller i butiken men fastnade nog ändå för en ganska snabbt och tur var ju att det va samma vagn vi gillade. När vi väl bestämt modellen så var det ju sen att bestämma i vilken färg vi ville ha den... 🙈 

Även det löste ju sig också och vi var överens. Då var det klart! Vi hade bestämt vilken vagn vi skulle köra vårt lilla mirakel i! Det blev en Emmaljunga Super Viking - Outdoor (chassi med terränghjul) i färgen Lounge Black! 

Då var det bara att vänta på leverans så vi kunde hämta den sen. Några dagar efter att vi varit där så hörde butiken av sig och meddelade att de hade alla delarna till vagnen så vi kunde få den med en gång om vi ville, men vi valde att vänta med att hämta den tills det datum vi bestämt i butiken när vi beställde den. 

Så var februari här och det var dags att hämta den efterlängtade vagnen. Som vi beundrade denna när vi kom hem. Så lättkörd (inomhus då 😉), ny och fin! Som sagt, vi var ute i väldigt god tid. Fick hem den i slutet av februari och bebis föddes slutet av maj. 🙈 
Skönt ändå att ha den hemma och klar när det väl närmade sig. 

Nu har vi hunnit använda den och provkört den här på skogsvägarna. Vi känner verkligen att vi köpte rätt vagn. Den är så lättkörd, den rullar verkligen bra på egen hand, man behöver inte "putta" fram den (om ni förstår vad jag menar). De svängbara hjulen framtill är väldigt bra och även bra att man kan låsa dem när man går på ojämnt underlag. Vagnen är också lätt att köra med en hand. 

När vi varit o handlat har vi bara satt i adaptrarna för vårt babyskydd (bilbarnstol) på chassit och klickat på babyskyddet direkt på vagnen. Supersmidigt! 

Vagnen är nätt och smidig, tar inte stor plats. Den passar även perfekt i vår bil. Vi har en Subaru legacy. Behöver inte ta av hjulen för att den ska gå in i bagaget. 

Varukorgen är rymlig och bra! 

(null)

På chassit har vi även satt på reflextape för att kunna synas bra i mörkret. Kommer ett annat inlägg och bild på det. 

Jag kan verkligen rekommendera den här vagnen! Den finns ju även med andra hjul om man till exempel bara använder den på asfalt.