En stor nyhet

Läste ni inlägget i augusti om vårt kaos här hemma och att jag skulle berätta en grej då vi hade en stor dag framför oss?! 

Jag hann helt enkelt inte med nåt inlägg den helgen, det va full rulle hela tiden då! 

Jo så här.. I juni.. eller det började egentligen förra året att vi fick nys om ett hus som skulle säljas och detta var även med skog, åkrar och ja... det va en gård till och med! 
Väntade läääänge på att det skulle komma ut av mäklaren. Till slut i mars (i år) nån gång (har jag för mig, kanske april till och med) kom det ut! Jag var jättegravid och visning skulle vara 23 maj, vi var beräknade 20 maj. Vågade inte chansa på att vi var tillgängliga då så vi fick en tidigare visning! 16 maj, var vi där och kikade! Men ingen bebis kom den 20:e så vi bokade in oss på visningen den 23:e också. 

Vi hann åka in till BB o föda barn innan och tror till och med vi skickade in vårt bud när vi var på BB till och med! 😅 Vi hade tagit bild på den ifyllda budblanketten iaf. 

Bud skulle vara inskickat senast 11 juni för att sedan vänta och se om säljaren ville starta budgivning. Vi var helt säkra på att vi inte skulle få köpa det då vi visste att det låg bud över oss. Några dagar innan midsommar ringde Jonas till mig och sa: 
"mäklaren ringde.." 
jag: "jaha?!"
Jonas: "vi är gårdsägare, älskling!"
Jag: nee-ej?!! *tyst ett tag* åh, nu gråter jä!!

Vi fick köpa det! Alltså jag grät såna glädjetårar! Det va som en stor sten släppte. Så länge som vi kollat på nåt eget hus och budat på men som varit så mycket sämre skick än detta vi fått köpa nu! Lyckan va total! 

20 juni åkte vi till mäklarkontoret i Falkenberg och skrev på papper! Så overkligt!
Tillträde skulle vi få 23:e augusti. Vi fick såklart låna nyckel och så innan för att kolla lite tapeter och så, så vi kunde förbereda oss. 

Månaderna gick fort och lite sakta på samma gång när vi längtade så! Men 23:e augusti kom och vi åkte till mäklarkontoret igen och fick alla nycklar och skrev på ytterligare papper och fick massa gamla papper om gården och huset. Så kul att kunna läsa igenom det sen när vi har tid. Gården är från 1600-talet, så det finns mycket att lära. 

Sen den 23:e har det varit renovering varje helg och även nån kväll i veckan. Vi har varit slut vissa dagar så då har vi faktiskt pausat lite och gjort något "roligt" på gården eller i huset istället. 

Vill ni följa oss på gården och i renoveringen så har jag startat ett instagramkonto: länk till det här!

(null)
Här är vår gård! 😍