Uppdatering från livet

Klockan är 04:36 och jag la mig precis i sängen igen efter ett blöjbyte. Nu sover han gott några timmar till efter matning. Hinner inte uppdatera bloggen så mycket nu. Prio är på annat håll. 

Men hoppas på att kunna uppdatera er och få till några vettiga inlägg med tips och idéer. Mycket har hänt i våra liv sen lilla Ludwig kom till oss. Ett riktigt lyckobarn för vår del! Tacksamma för allt han ger oss. Jag älskar att vara hans mamma! 

Kommer dela med mig av stora nyheter när det är dags! *längtar* 🙏🏼
Så håll utkik om du är nyfiken! 

Annars rullar livet på bra här tycker jag. Jonas har haft en vecka semester och inne på andra veckan nu. Så mysigt att ha dessa dagar tillsammans, vår lilla familj. Mycket besök och folk att träffa för Ludwig’s del. Jag gillar att ha besök, det är inte så ofta annars. Det får gärna fortsätta så. Viktigt att umgås med människor man gillar och kul för Ludwig att ha så många fina människor i sitt liv när han växer upp. 
Vi har varit i Värmland och hälsat på min familj, tog en tur till Norge och köpte blöjor. Det är ju subventionerat i Norge och har man ett särskilt "blöjkort" när man handlar på Kiwi så får man vart 4:e paket på köpet och det är de dyra paketen man får! Tvärtom mot Sverige där det alltid är den billigaste varan man får på köpet när de har såna erbjudanden. 

Nej nu får jag nog sova innan det blir livat igen. 😅

Ha det så gott tills nästa gång vi hörs. 👍🏼