Livet på landet

Oj, va tiden flyger iväg!
Kommer inte ihåg vad jag skrivit om i de få inlägg jag fått till de senaste månaderna. Men det kanske blir upprepning med min lilla uppdatering här nu.

Nu har vi bott på vår gård i 5 månader. 5 månader känns så lite, känns som att vi bott här en längre tid. Vi trivs så himla bra och vi har verkligen hittat vår plats på jorden! 
Varje dag som går känner man sig så lycklig att just vi får bo här. Häftig känsla! 
Vill ni se vad som händer på gården och i våra liv kan ni följa oss på instagram @langhult! 

Just nu fixar vi med vinterns ved. Igår hämtade vi nog 6 björkar. Så det är påfyllt i klyvar-högen! Innan har vi hämtat en del vindfall så har börjat klyva det. 

Jag är fortfarande mamma-ledig och vi ser så mycket fram emot vår, sommar och värme nu. Denna veckan har ju verkligen varit kanon-väder! 😎☀️ Ludwig är på tisdag 10 månader! Tiden går verkligen fort och han gör framsteg varje dag. Så häftigt att bara titta på honom när han leker och upptäcker här hemma. Nu kryper han snabbt ifrån oss och ställer sig upp lätt som en plätt mot möbler o så. Än så länge går han med gåvagn och vågar inte riktigt släppa taget än. Tänk att han om 2 månader blir 1 år! 

Födelsedagen får vi göra till det bästa av situationen just nu i dessa Corona-tider. Helt sjukt vilken hysteri när man hör hur folk bunkrar toapapper och torrvaror som mjöl och havregryn för att de helt plötsligt ska börja baka bröd. Det jag inte förstår är - varför köpa på sig toapapper?! Det är inte bajsa du kommer göra när du isolerar dig eller om du får Corona... eller?! 
Visst är det allvarligt och man ska verkligen följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Jag är så glad över att bo på landet! Att kunna gå ut o greja och njuta av frisk luft. Stackars de som bor i lägenhet och måste isolera sig fastän de är friska. 

Vi får tro det går över snart och att vi alla får njuta av sommaren! Men en sak jag vill att ni tänker på - efter den här perioden (och även i denna perioden) är det så viktigt att tänka på våra företagare i Sverige. Handla lokalt och svenskt, stötta små som stora företagare! Vårt land är så fint och har så mycket att erbjuda - ta din semester i Sverige i år! Vi ska iaf ha en Svemester! 😁🇸🇪 

Ludwig har även fått en plats på förskola till hösten! Så skönt att slippa oroa sig mer över det. Tror han kommer fixa det galant! 

Nu kikar solen fram här så får väcka familjen nu och äta frukost 🙂 ha det nu riktigt gott och ta hand om varandra! 
Förresten glöm inte vrida fram klockan en timme, sommartiden är här nu! 😎