Akuten en vardag

Som ni kunde läsa i mitt inlägg igår var jag ju så himla trött. Den smällen kom inatt. Sån jäkla smärta i höger sida rygg som strålade neråt ljumsken. Hämtade värmekudden och la på ryggen och magen, lindrade lite. Smärtan blev starkare och Jonas hämtade alvedon. Lyckades slappna av en liten stund ihop med värmekudden. Men sen kom det starkare smärtor, kunde inte ligga stilla och mådde illa emellanåt! Gick och tog en varm dusch, lindrade också, så länge jag fick varmt vatten på ryggen. La mig igen, men gick inte länge. 

Jag gick upp och ringde 1177, för att få råd och lite klarhet i vad det kunde vara. Han var ganska säker på att det var njursten och att jag skulle åka till akuten. 

Vi packade ihop oss och lämnade Ludwig hos hans farmor och farfar! 🙏🏼 Kom in snabbt på akuten i Varberg (dock tyckte jag att jag fick vänta så länge på smärtstillande). De misstänkte njursten. Fick voltaren spruta, den funkade en stund, sen kom smärtan tillbaka och jag fick en till spruta. Lyckades till slut somna (jag var sååå slut och trött) vaknade av att läkaren kom in och ville kolla hur det gick. Fick då åka hem med mediciner att ta ifall det skulle komma ett anfall igen.

Jonas va ju såklart vrålhungrig när vi skulle åka (jag också men de värsta hungerkänslorna hade gått över 😂) så vi testade frukost på MC Donalds. Vet inte om det va nån höjdare, jag tycker att MC Donalds inte kryddar sin mat, väldigt smaklöst. 

Sen hem och hämta Ludwig, som var glad som en solstråle (som vanligt). Skönt att han är lätt att passa, väldigt nöjd kille vart han än är. 

Så fort vi kom hem gick jag och la mig och vaknade av att min läkare i Halmstad ringde. Ska lämna prover på torsdag för att kolla min saltbalans som var låg när vi var inne på akuten. 

Annars idag har jag tagit det lugnt och vilat. Känner mig öm i ryggen fortfarande men hoppas det går över. 

Imorgon hoppas jag på en pigg och energifull Bea! 😅💪🏼